Delivery

Livrarea comenzilor

Livrarea se va efectua prin curierat rapid la adresa indicata de dumneavoastra.

Curierul suna inainte de livrare (nu este o regula), de aceea va rugam sa raspundeti la telefon pentru a confirma disponibilitatea primirii comenzii.

Aceasta va ajunge la dumneavoastra in 24 - 72 h de la plasarea comenzii.

Nu ne asumam raspunderea pentru adresele date gresit sau pentru situatiile in care nu raspundeti la telefon si curierul lasa expeditia in depozit a 2-a zi.

Dar incercam sa va ajutam ca expeditia sa ajunga in posesia dumneavoastra cat mai repede posibil.

Pentru eventualele probleme intampinate la primirea comenzii va rugam sa ne contatati la tel. 0748 587 817 sau in scris la adresa de email office@bluelily.ro.

Va vom ajuta in orice situatie.

Returnarea produselor

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 130/2000.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (OG 130/2000 Art 4 (1) lit. b).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii si numai prin mandat postal.